Elektricien Dordrecht

Elektricien in Dordrecht

Misschien bent u op zoek naar een elektricien in Dordrecht voor installatiewerkzaamheden binnenshuis, of misschien zoekt u juist iemand die u kan helpen bij het aansluiten van de nieuwe tuinverlichting. Bij BMI Elektrotechniek bent u altijd aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring in de elektriciteits techniek in Dordrecht beschik ik over de juiste, vakkundige kennis om u goed te kunnen adviseren en al uw wensen in elektra en installatie te kunnen realiseren. Of het nu gaat om stopcontacten, het vervangen van schakelaars of het aanleggen van de elektriciteit in bijvoorbeeld uw garage of schuur. Schakel de expertise van BMI Elektrotechniek in. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Waar kan een elektricien u mee helpen

Als ervaren elektricien uit Dordrecht, kan ik u helpen met de meest uiteenlopende klussen die in en rondom uw huis moeten worden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het vervangen van de schakelaars, stopcontacten of het verleggen van kabels. Maar ook bij de grotere klussen, zoals het aanleggen van de elektriciteit in uw garage, schuur of nieuwe aanbouw, sta ik voor u klaar. Met service hoog in het vaandel, zorg ik ervoor dat u niet alleen tevreden bent met het eindresultaat maar ook met de tussentijdse samenwerking. Ziet u uw dienst er niet tussen staan, neem dan gerust contact met mij op. Ik kan u vast en zeker van dienst zijn.

Elektricien Dordrecht

Elektricien sinds 2001

Vanaf 2001 ben ik werkzaam in de elektriciteitstechniek. Vele jaren heb ik mijn kennis en ervaring mogen opdoen bij de grootste bedrijven op het gebied van elektriciteit en installatietechniek. Na jarenlang voor een baas te hebben gewerkt, heb ik er in 2018 voor gekozen om mijn eigen installatiebedrijf in Dordrecht te starten. Als zelfstandig elektricien wil ik ervoor zorgen dat u niet alleen tevreden bent met het eindresultaat, maar ook met onze samenwerking. Dat betekent dat ik graag voor u klaarsta, met professioneel advies en deskundige installaties. Door goed te luisteren naar uw wensen zal ik het gewenste eindresultaat kunnen realiseren. Kwaliteit boven kwantiteit, noem ik dat.

De elektricien met de beste service

Zoals al eerder benoemd staat het bieden van goede service bij mij hoog in het vaandel. Dat betekent dat ik me aan de gemaakte afspraken zal houden en u waar nodig professioneel en vakkundig zal adviseren en informeren. Alles zodat ik u tevreden en met het gewenste eindresultaat blij kan maken. Daarnaast werk ik uitsluitend met het beste kwaliteit materiaal. Heeft u vragen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Menu